Afzonderlijke loopdeuren

Afzonderlijke loopdeuren voor uw bedrijfsdeuren

Bekijk ons assortiment afzonderlijke loopdeuren of bekijk onze geïntegreerde loopdeuren hier. 

De Nassau Aluminium afzonderlijke loopdeur

Dit is ons nieuwste type loopdeur, welke zeer mooi past bij de Nassau 9000 sectionaaldeuren vanwege het aanlokkelijk uiterlijk en de hoogwaardige materialen. Wanneer een zeer hoge isolatie niet nodig is, is de aluminium deur een uitstekend alternatief voor de thermodeur, vanwege de hoge kwaliteit voor een lage prijs. De Nassau Aluminimum loopdeur kan worden gecombineerd met polyurethaan geschuimde 90F-profielen en met verschillende soorten vensters.

De Nassau Economie afzonderlijke loopdeur

Deze loopdeur met een eenvoudige profielconstructie combineert gemakkelijk met de bekende geschuimde secties van Nassau. De Economie loopdeur is een voordelig optie voor een afzonderlijke toegangsdeur waarbij men geen vereisten heeft betreffende isolatie en luchtdichtheid. Natuurlijk voldoet deze loopdeur ook aan al onze kwaliteitseisen en doet hij niet af aan de kwaliteit die u van ons gewend bent.

De Nassau Thermo afzonderlijke loopdeur

Een energiezuinige loopdeur welke beschikt over hoge isolatiewaardes en een elegant design past perfect bij de Nassau 8000F. De deuren worden individueel en volgens de wensen van de klant vervaardigd. Deze loopdeur bestaat uit een nieuw profielsysteem dat met thermisch gebroken koudebruggen warmteverlies vermindert en een economische en toekomstbestendige oplossing is.

Loopdeuren