KYM-CO

Grip op uw onderhoudskosten

Een ding is zeker: bedrijfsdeuren worden intensief gebruikt en hebben daarom regelmatig onderhoud nodig. Maar wanneer precies en wat het gaat kosten? Dat blijft gissen. Met onaangename verrassingen als resultaat. Dat is verleden tijd dankzij Nassau. Met onze KYM&CO app krijgt u grip op uw onderhoudskosten en budget. Van welk merk uw bedrijfsdeuren ook zijn.

Hoe werkt het?

Onze monteurs komen langs om de status van uw deuren in kaart te brengen met de KYM&CO app. Uitgangspunt van de app is de conditiemeting NEN 2767: een uniforme en objectieve methode om de conditie van bedrijfsdeuren te bepalen op een schaal van 1 tot 6. Wat is de status van de deuren, hoe vaak worden ze gebruikt en in welke omgeving? De score vormt een persoonsonafhankelijk inzicht in de onderhoudsstatus van uw bedrijfsdeuren.

Op basis van de uitkomsten maken we uw onderhoudskosten voor de komende jaren inzichtelijk. Wanneer kunt u onderhoud verwachten? Wanneer zijn onderdelen aan vervanging toe? En wat gaat dat kosten? Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.