Architecten

Informatie voor Architecten

Sectionale overheaddeuren zijn vaak een belangrijk element in het uiterlijk van een gebouw voor architecten. De keuze van het deurtype, materiaal, kleur, boven- en zijpanelen zijn van vitaal belang voor een succesvol resultaat.

Een overheaddeur van Nassau biedt u de vrijheid om de gevels van het gebouw naar eigen inzicht in te richten. De selectie van kleuren, modellen, maten, vensters en materialen betekent een vrijwel onbeperkt aantal combinaties. 

Nassau producten zijn bekroond met de prestigieuze Industrial Design-prijs als erkenning voor hun moderne en functionele ontwerp.

Om het zo eenvoudig mogelijk te maken om specificaties voor een sectionaaldeur te definiëren, hebben we een reeks standaard beschrijvingen voor onze deuren geproduceerd, inclusief elektrische bediening.

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)