Dynaco snelroldeuren voor binnen

Dynaco Snelroldeuren voor binnentoepassingen

Vraagt uw ruimte om extra afscherming van temperatuur, licht of tocht? Dan zijn de Snelloopdeuren van Dynaco de ideale binnentoepassing voor u. Door het unieke ontwerp zorgt voor een perfecte afdichting en dit maakt de snelroldeuren vrijwel luchtdicht. Daarnaast openen de deuren met een snelheid tot 0.8 m/s en sluit u deze weer met 0.4 m/s.  Dit betekent dat u geen vertraging oploopt in uw productieproces.  De Dynaco snelloopdeuren zijn zelfherstellend. Dit betekent dat het flexibele deurblad tijdens een aanrijding uit de geleiding komt om schade te voorkomen. De kans op beschadigingen, aanrijdschades en/of persoonlijk letsel wordt hiermee nagenoeg uitgesloten. Snelloopdeuren verbeteren daarnaast zowel de hygiëne als de luchtkwaliteit en zorgen voor een forse energiebesparing door ruimtes kou-, warmte- of tochtvrij te houden. Hierdoor kan het plaatsen van een snelloopdeur een stap zijn in het duurzaam maken van uw bedrijfspand. Met als voordeel het besparen van energie en kosten. Bij Alsta Nassau hebben wij altijd een snelloopdeur die bij u past. Wilt u direct een offerte aanvragen? Dat kan, klik hier.

Dynaco snelloopdeuren binnen

Dynaco D-311

De veiligste deur op de markt!

Verbeter uw logistieke en openbare ruimtes, magazijntransport en materiaalstroom met een DYNACO D-311 snelroldeur. Een snelle deurcyclus bespaart tijd en stroomlijnt uw dagelijkse activiteiten. Dankzij de snelle deurcyclus bespaart u tijd en stroomlijnt u uw dagelijkse activiteiten. 

De superieure afdichting van deze snelle roldeur zorgt voor een aanzienlijke energiebesparing, net als een betere klimaatregeling en verhoogd comfort voor uw personeel. De superieure afdichting minimaliseert vuil, stof, tocht en vocht in uw ruimtes.

 

Dynaco snelloopdeur Retail

Dynaco D-313

De snelroldeur met de kleinste footprint!

 
Speciaal voor binnentoepasingen waar de ruimte zeer beperkt is. Het soepele PVC deurblad kan worden bedrukt met foto’s van uw producten of andere marketing gerelateerde activiteiten. Het poortblad bevat geen harde elementen en is veilig voor  zowel personen en goederen.

Dankzij de snelle cyclustijden en de strakke afdichting maakt deze snelroldeur energiebesparingen, vlotte doorstroming en een verhoogd comfort mogelijk. De rolpoort is onderhoudsvriendelijk en houdt tocht, vocht, stof en vuil buiten.

Dynaco snelroldeuren binnen

Dynaco M2 / M3

De snelste deur in de markt! Open en Dicht! 

De ideale snelroldeur voor binnentoepassingen in de logistiek en/of industrie.  Zijn snelle deurcyclus maakt een soepel intern verkeer van goederen en personeel mogelijk.

Lage onderhoudseisen en de geavanceerde push-pull-aandrijftechnologie verzekeren een lange levensduur en lagere onderhoudskosten voor deze snelroldeur.

De snelloopdeur aan de binnenkant houdt tocht, vocht, stof en vuil buiten. Een superieure afdichting rond de volledige omtrek van de flexibele roldeur en de hoge werksnelheid resulteren in een aanzienlijke energiebesparing.

Dynaco snelroldeuren Banner

Waarom een Dynaco snelroldeur voor uw binnentoepassingen?

Dynaco industriedeuren voedingsindustrie

MAKKELIJK TE REINIGEN

Het oppervlak van het Alsta Nassau deurblad is glad en effen. Het bevat geen latten of andere onderdelen die onzuiverheden aantrekken. Voeg naar keuze nog een structuur in roestvrij staal toe, en uw Alsta Nassau deur reinigen wordt een peulenschil.

STABIELE TEMPERATUREN

Alsta Nassau deuren openen niet enkel snel, maar sluiten ook snel. De tijd dat de deur open blijft, is tot een minimum beperkt. Dit vermijdt temperatuursverschillen die de kwaliteit van uw goederen kunnen beïnvloeden.

Dynaco high speed door voedingsindustrie
Dynaco high speed voedingsindustrie

ENERGIEBESPARING

Een van de voornaamste redenen om een Alsta Nassau deur te plaatsen, is energiebesparing. De snelle
werking van de deuren en de perfecte afdichting voorkomen dat warme lucht de gekoelde zone binnendringt of de verwarmde zones verlaat. Dit zorgt voor een aanzienlijke besparing op uw energiefactuur.

Beveiliging

Met een Alsta Nassau deur is uw veiligheid verzekerd. Niet alleen door de standaard  eveiligingssystemen zoals detectoren die automatisch de deur openen. Ook het deurblad zelf is absoluut veilig, want het is soepel en bevat geen harde delen. Zo vermijdt u de ongevallen die met andere deurtypes kunnen gebeuren.

Dynaco industriedeur voedingsindustrie
Dynaco snelloopdeur voedingsindustrie

PERFECTE AFDICHTING

In de voedingsindustrie is het belangrijk om stof, vuil en ongedierte buiten te houden. De nauwe
afdichting en de hoge snelheid van Alsta Nassau deuren vermijden allerhande vormen van besmetting.

PRODUCTIE-EFFICIËNTIE

In de voedingsindustrie is tijd cruciaal. Goederen kunnen bederven, vaak moet de koudeketen gerespecteerd worden. Met een Alsta Nassau deur verbetert u niet alleen uw productiestroom door de hoge openings- en sluitingssnelheid. Het zelfherstellend karakter en het beperkte onderhoud van de deur verzekeren een ononderbroken activiteit

Dynaco snelroldeuren voedingsindustrie