Dynaco Snelloopdeur Cleanroom

Beste deur voor speciale omgeving

Cleanroom deur

Dankzij de uiterst korte cyclus, geavanceerde multi-interlock mogelijkheden en airlock layout wordt de verplaatsing van lucht en de bijhorende besmetting van kostbare goederen in de cleanroom tot een minimum beperkt. Door te kiezen voor de gepaste Dynaco Snelroldeur krijgt besmetting geen kans.

  • Besmetting vermijden
  • Overdruk behouden
  • Makkelijk te reinigen
  • Energiebesparing
  • Plaats besparen
  • Geluidloos
Dynaco beste snelroldeur
  • Een perfecte afdichting over de volledige omtrek van de deur, wat het lekdebiet tot een minimum beperkt.

  • Een glad oppervlak, waardoor onzuiverheden zich niet kunnen ophopen.

  • Een slanke structuur, makkelijk te integreren.

Beste snelloopdeur
snelloopdeuren retail

PLAATS BESPARING

Een Alsta Nassau deur installeren vraagt zeer weinig plaats. In tegenstelling tot schuifdeuren gaat er vrijwel geen plaats verloren door de installatie van een Alsta Nassau deur. Het is zelfs mogelijk om de zijgeleiders in de deuropening te plaatsen en het bovenste gedeelte te verbergen boven het technisch plafond. Zo kunt u het maximum halen uit uw cleanroom zone.

Dynaco high speed voedingsindustrie

ENERGIEBESPARING

Een van de voornaamste redenen om een Alsta Nassau deur te plaatsen, is tochtwering. De snelle werking van de deuren en de perfecte afdichting voorkomen dat tocht vanuit de opslagruimte de verkoopsruimte binnendringt. Zo kunnen uw klanten winkelen in een aangename omgeving en bespaart u tevens op uw energiefactuur.

OVERDRUK BEHOUDEN

In cleanroom omgevingen is het belangrijk om bepaalde zones in overdruk te houden. Het soepele Alsta Nassau deurblad weerstaat perfect aan drukverschillen. De duurzame, nauwsluitende afdichting houdt de druk op het juiste niveau met een beperkt verbruik van lucht, en dit jarenlang.

Dynaco high speed door cleanroom
Dynaco snelloopdeuren

SCHOON HOUDEN

Het oppervlak van de Alsta Nassau deuren is glad en vrij van onregelmatigheden. Het bevat geen latten of andere onderdelen waar onzuiverheden zich kunnen ophopen. In combinatie met een structuur in roestvrij staal zijn Alsta Nassau deuren altijd zeer makkelijk te reinigen.

GELUIDSARM

De afwezigheid van verstevigingslatten in het deurblad beperkt de vibratie van het gebouw. De speciaal ontwikkelde bevestigingsstrook loopt vlot door de zijgeleiders, wat het werkingsgeluid beperkt. Dit is zeer belangrijk om het comfort van de gebruikers in bepaalde zones te verhogen.

Dynaco high speed cleanroom