Dynaco High Speed Deur – Voor Freezer

Dynaco roldeuren

De Freezer M2 diepvriesdeur

Het deurblad wordt aan beide zijden vastgehouden in speciaal ontworpen, buigzame geleiders die het blad met zijn bevestigingsmechanisme volledig inkapselen en zo openingen vermijden. Het mechanisme is zo ontworpen dat het perfect aansluit op het geleidingsprofiel, dat op die manier quasi geen lucht doorlaat. Om de efficiëntie van uw Alsta Nassau deur nog te verhogen, kunt u optioneel een isolerend deurblad plaatsen. Dit bestaat uit twee lagen PVC, gevuld met isolatiemateriaal. Dit beperkt aanzienlijk het energieverlies door het deurblad.

  • Temperatuur, ijsvorming en vocht onder controle houden
  • Veiligheid
  • Automatische re-introductie
Dynaco snelloopdeur
  • Een uiterst korte openings- en sluitingscyclus die de koudeketen beschermt.

  • Een perfecte afdichting over de volledige omtrek van de deur, wat luchtstromen beperkt.

  • Een optioneel isolerend deurblad, dat nog extra energiebesparing oplevert.

snelroldeur vriezer
Dynaco roldeurDynaco high speed deur vriezer

TEMPERATUUR ONDER CONTROLE HOUDEN

Het deurblad wordt aan beide zijden vastgehouden in speciaal ontworpen, buigzame geleiders die het deurblad met zijn bevestigingsmechanisme volledig inkapselen en zo openingen vermijden. Het bevestigingsmechanisme is zo ontworpen dat het perfect aansluit op het geleidingsprofiel, dat op die manier quasi geen lucht doorlaat. Om de efficiëntie van uw Alsta Nassau deur nog te verhogen, kunt u optioneel een isolerend deurblad plaatsen. Dit bestaat uit twee lagen PVC, gevuld met isolatiemateriaal. Dit beperkt aanzienlijk het energieverlies door het deurblad.

ENERGIEBESPARING

Een van de voornaamste redenen om een Alsta Nassau deur te plaatsen, is energiebesparing. De snelle
werking van de deuren en de perfecte afdichting voorkomen dat warme en vochtige lucht in de diepvriesruimte komt en dat gekoelde lucht naar buiten gaat. Dit voorkomt niet alleen allerlei problemen door ijsvorming, maar zorgt ook voor een aanzienlijke besparing op uw energiefactuur.

Dynaco high speed voedingsindustrie
Dynaco high speed Freezer

IJSVORMING ONDER CONTROLE HOUDEN

Alsta Nassau deuren zijn uitgerust met verwarmingskabels in de zijgeleiders en optionele verwarming in de schakelkast. Dit vermijdt ijsvorming op deze onderdelen en verzekert een langere levensduur. Optioneel kunt u een luchtgordijn plaatsen aan de warme kant van de Freezer deur. Dit vermijdt dat warme of vochtige lucht in de diepvriesruimte komt en dat koude lucht naar buiten gaat. Zo houdt u condensatie en ijsvorming onder controle.

VEILIGHEID

Met een Alsta Nassau deur is uw veiligheid verzekerd. Niet alleen door de standaard eveiligingssystemen zoals detectoren die automatisch de deur openen. Ook het deurblad zelf is absoluut veilig, want het is soepel en bevat geen harde delen. Zo vermijdt u de ongevallen die met andere deurtypes kunnen gebeuren.

Dynaco industriedeur voedingsindustrie
snelroldeuren retail

AUTOMATISCHE REÏNTRODUCTIE

Wanneer een Alsta Nassau deur per ongeluk wordt aangereden en loskomt uit haar zijgeleiders, keert het deurblad automatisch terug in de geleiders na een openingscyclus. Zonder technische interventie. Zonder werkonderbreking voor uw installaties. Een oplossing die u tijd en energie bespaart.

VOCHT ONDER CONTROLE HOUDEN

Andere voordelen van Alsta Nassau deuren: snel en buigzaam als ze zijn, kunnen ze ook twee openingshoogten hebben. Zo hoeft u de deur niet volledig te openen om enkel een voetganger
door te laten. Ook op die manier bespaart u energie, want u vermijdt dat warme lucht in de diepvriesruimte komt.

Dynaco high speed deur Freezer