Dynaco High Speed Deur – Harde deur

Dynaco high speed deur

De S-631 Rigid – stevig als bescherming

Een harde deur die met hoge snelheid sluit, vraagt extra beveiligingsmaatregelen om ongevallen te voorkomen. Behalve openingsbedieningen naar keuze, zoals radars en sensoren, is de Alsta Nassau S-631 Rigid standaard uitgerust met een lichtgordijn over een hoogte van 2500mm vanaf de vloer. De sensoren in de zijgeleiders zorgen ervoor dat de deur niet kan sluiten zolang er een voorwerp of persoon gedetecteerd wordt.

  • Ingebouwde veiligheid
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Solide en veilig
  • Verhoogde efficiëntie
  • Gebruiksgemak
Dynaco high speed
  • Combineert de kenmerken van een snelloopdeur met de voordelen van een metalen deur.

  • Opent en sluit aan hoge snelheid en verzekert een vlotte doorstroming.

  • Beschermt uw gebouwen tegen indringers en gure weersomstandigheden.

Dynaco snelloopdeuren
Dynaco snelroldeuren

INGEBOUWDE VEILIGHEID

Een harde deur die aan hoge snelheid sluit, vraagt extra beveiligingsmaatregelen om ongevallen te voorkomen. Behalve openingsbedieningen naar keuze, zoals radars en sensoren, is de Alsta Nassau S-631 Rigid standaard uitgerust met een lichtgordijn over een hoogte van 2500mm vanaf de vloer. De sensoren in de zijgeleiders zorgen ervoor dat de deur niet kan sluiten zolang er een voorwerp of persoon gedetecteerd wordt.

SOLIDE EN VEILIG

De Alsta Nassau S-631 Rigid combineert de beveiliging van een harde deur met hoge snelheid en rchitecturale uitstraling. De stevige, aluminium lamellenconstructie zorgt ervoor dat u ‘s nacht geen extra beveiligingsdeur nodig heeft. In combinatie met de draadloze Alsta Nassau Detector®, maakt dit van uw Alsta Nassau S-631 Rigid een duurzame investering.

Dynaco snelroldeur
Dynaco roldeur

ONDERHOUDSVRIENDELIJK

Als een van de Alsta Nassau S-631 Rigid lamellen beschadigd zou raken bij een zware aanrijding, kan deze lamel makkelijk verwijderd en vervangen worden. Mits de nodige veiligheidsmaatregelen zou de deur zelfs kunnen blijven werken terwijl een of meerdere lamellen ontbreken. Zo hoeft u de productie niet te onderbreken terwijl u wacht op technische interventie!

VERHOOGDE EFFICIËNTIE

Met een openingssnelheid van 2,5 m/s en een sluitingssnelheid van 0,6 m/s is de Alsta Nassau
S-631 Rigid de snelste metalen oproldeur op de markt. Dit zorgt voor een vlot verkeer in en
uit uw gebouwen en zorgt voor extra besparing op uw werkingskosten. Uw gebouw is volledig
beschermd en toch toegankelijk zonder vertraging.

Dynaco
Dynaco snelroldeuren

ZICHTBAARHEID

Om veiligheid en zichtbaarheid te verhogen kan de Alsta Nassau-631 Rigid uitgerust worden met drie doorzichtige lamellen. Ook een volledig doorzichtig deurblad is mogelijk. Afhankelijk van de gewenste of vereiste hoeveelheid licht, veranderen de doorzichtige lamellen het uitzicht van uw Alsta Nassau S-631 Rigid en helpen ze mee kosten te besparen door de behoefte aan elektrische verlichting te beperken.

GEBRUIKSGEMAK

De Alsta Nassau S-631 Rigid is voorzien van het DiscDrive® systeem. De aluminium latten worden opgewonden rond het aandrijfsysteem dat bestaat uit schijven met verschillende diameter om contact tussen de latten te vermijden. De afwezigheid van scharnieren en rollen zorgt voor een vlotte en wrijwingsloze werking en beperkt aanzienlijk het geluid en de trillingen. Zo worden de algemene werkomstandigheden verbeterd.

Retail industriedeuren