Dynaco High Speed Deur – Voor Retail

Dynaco snelloopdeur Retail

Snelloopdeur voor retail – D-313

Een Alsta Nassau deur neemt nauwelijks ruimte in. De zijgeleiders zijn slechts enkele centimeters breed en kunnen verwerkt worden in sandwichpanelen. Het aandrijfsysteem kan bovenaan zelfs verborgen worden in een vals plafond. Zo benut u de beschikbare ruimte optimaal als verkoopruimte.

  • Ruimtebesparing
  • Energiebesparing
  • Afscherming
  • Snelheid en efficiëntie
  • Gebruiksgemak
  • Extra advertentieruimte
Dynaco supermarkt
  • Minimale inbouwmaten voor een optimaal gebruik van uw verkoopsruimte.

  • Een perfecte afdichting over de volledige omtrek van de deur, wat luchtstromen beperkt.

  • Een snelle werking voor maximale productiviteit van uw medewerkers

Dynaco beste snelroldeuren
snelloopdeuren retail

PLAATSBESPARING

Een Alsta Nassau deur neemt nauwelijks plaats in. De zijgeleiders zijn slechts enkele centimeters breed en kunnen ook ingewerkt worden in sandwichpanelen. Het aandrijfsysteem bovenaan kan desgewenst verborgen worden boven een vals plafond. Zo benut u de beschikbare ruimte optimaal als verkoopsruimte.

SNELHEID EN EFFICIËNTIE

 In de retail is tijd cruciaal. Een Alsta Nassau deur opent en sluit aan hoge snelheid. Zo sluit u de opslagruimte af, zonder een barrière te creëren. Uw medewerkers verliezen geen tijd met het openen of sluiten van deuren. Op jaarbasis bespaart u dat flink wat manuren, en zorgt u voor een verhoogde productiviteit. Het zelfherstellend karakter en het beperkte onderhoud van de deur verzekeren een ononderbroken activiteit.

snelroldeuren retail
Dynaco high speed voedingsindustrie

ENERGIEBESPARING

Een van de voornaamste redenen om een Alsta Nassau deur te plaatsen, is tochtwering. De snelle werking van de deuren en de perfecte afdichting voorkomen dat tocht vanuit de opslagruimte de verkoopsruimte binnendringt. Zo kunnen uw klanten winkelen in een aangename omgeving en bespaart u tevens op uw energiefactuur.

STABIELE TEMPERATUREN

Een Alsta Nassau deur opent en sluit volledig automatisch. Via een timer bepaalt u hoelang de deur open blijft. Verschillende soorten openingsbedieningen maken het leven van uw medewerkers gemakkelijk: trekkoorden, radars of infraroodcellen… U kiest de werkwijze die best bij u past. Uw Dynaco deur werkt zo vlot, dat u vergeet dat ze er staat

Retail industriedeuren
Dynaco snelroldeur retail

AFSCHERMING

In de retail is het belangrijk om stof, vuil en ongedierte uit de verkoopsruimte te houden. Daarnaast houdt u de opslagruimte liever uit het zicht van uw klanten en uw klanten buiten uw opslagruimte. Met een Alsta Nassau deur zorgt u voor een perfect afdichtende en mooi ogende afsluiting.

EXTRA ADVERTENTIERUIMTE

Een Alsta Nassau deur is niet zomaar een onderdeel van de infrastructuur. Via bedrukking van het deurblad maakt u nuttig gebruik van deze gigantische advertentieruimte. U trekt de aandacht van uw klanten en biedt zelfs uw leveranciers de mogelijkheid te adverteren… Zo rendeert uw investering dubbel

Dynaco retail industriedeuren