Overheaddeur Nassau 9000F

Roldeur: Nassau 9000F 

Het is geen toeval dat wereldwijd meer dan 1 miljoen industriedeuren van Nassau zijn geïnstalleerd. De robuuste roldeur van topkwaliteit biedt bescherming tegen wind, regen en kou door de combinatie van PU-schuimsecties en effectieve afdichtingen rond de deur.

De 9000F is een CE gemarkeerde roldeur en biedt het perfecte evenwicht tussen functionaliteit en design. Met zijn speciale oppervlaktestructuur past de deur in elk gebouw. De talrijke integratiemogelijkheden voor ramen en loopdeuren zorgen voor een deur op maat die voldoet aan uw verwachtingen. De loopdeur kan met een lage drempel worden geleverd zodat het gemakkelijk is om voorwerpen door de deur te rollen.  Bovendien is het ook een energiezuinige oplossing. De roldeur kan worden geleverd in de 11 standaardkleuren van Nassau, in blank aluminium, of in de RAL-kleur van uw keuze. 

Alsta nassau roldeur

Technische Specificaties:

Deurafmetingen: 

  • Breedte: 1500 mm – 10000 mm
  • Hoogte: 1500 mm – 6175 mm
  • Andere breedtes/hoogtes zijn ook mogelijk, neem hiervoor contact op.

Isolatie (gemeten op deur niveau):

  • Stalen deur 4×4, zonder ramen en loopdeur U = 1,02 W/M²K (iht. EN 12 428)
  • Aluminium deur 4×4 zonder ramen en loopdeur U = 1,34 W/M²K (iht. EN 12 428)

Onderhoud roldeuren of overige bedrijfsdeuren

Jaarlijk onderhoud aan uw bedrijfsdeuren is van groot belang voor de veiligheid en duurzaamheid van uw deur. Bij Nassau zijn uw overheaddeuren, snelloopdeuren, dockdeuren en overige industriële deuren in goede handen ongeacht merk. Nassau is met meer dan 50 jaar ervaring dé specialist in het plaatsen en onderhouden van industriële deuren. Wilt u meer weten over onderhoud aan een van uw industriedeuren? Of heeft u een storing? Klik dan op onderstaande banner.