Overheaddeur Nassau 9000M

Industriedeur: Sectionaaldeur 9000M

Flexibiliteit is een sleutelwoord wanneer er aan verschillende eisen en wensen moet worden voldaan. Onze 9000M sectionaaldeur biedt veel combinatiemogelijkheden en kan hierdoor aan vele eisen en wensen voldoen. Door de resistente en sterk geïsoleerde schuimsecties te combineren met de elegante designprofielen en sectionaaldeur te creëren die een perfect evenwicht vormt tussen lichtinval, isolatie, water- en weerbestendigheid, Het resultaat is een zeer goed geïsoleerde, stabiele industriedeur met een elegante en moderne uitstraling en een fraaie lichtinval.

Dankzij de talloze mogelijkheden past onze 9000M overheaddeur in elk gebouw. De deuren kunnen in de standaardkleuren van Nassau of in RAL-kleur van uw keuze worden geleverd. Natuurlijk is het ook mogelijk om een loopdeur, met of zonder lage drempel, te integreren in de sectionaaldeur.

U kunt naar wens schuim- en aluminium volglas secties combineren. De bodemsecties moeten altijd uit schuim opgebouwd zijn.

autodealer overheaddeur

Technische Specificaties:

Deurafmetingen        

  • Breedte: 1600 mm – 10000 mm
  • Hoogte: 1500 mm – 6175 mm
  • Andere breedtes/hoogtes zijn ook mogelijk, neem hiervoor contact op.

Onderhoud aan al uw industriedeuren? 

Jaarlijk onderhoud aan uw bedrijfsdeuren is van groot belang voor uw bedrijf. Uw deuren worden waarschijnlijk regelmatig gebruikt en zo kan er slijtage ontstaan aan de bewegende delen van uw bedrijfsdeur. Nassau raadt haar klanten aan jaarlijks de industriële deuren te laten controleren:

  • Voor de veiligheid van klanten en personeel
  • Bespaar kosten – Door regelmatig onderhoud is de kans op grote reperaties kleiner
  • Verhoog uw bedrijfszekerheid
  • Verhoog de levensduur van uw industriedeur
  • Goed voor het milieu en energiezuinig

Met meer dan 50 jaar ervaring in het uitvoeren van onderhoud bent u bij Nassau en het goede adres voor onderhoud aan al uw bedrijfsdeuren ongeacht merk. Van overheaddeur tot dockdeur en van branddeur tot snelloopdeur. Klik op de onderstaande banner als u meer wilt weten over onze onderhoudsservice.