Extra Geïsoleerde Snelroldeur

Profiteer van de snelheid en isolatiemogelijkheden met een NASSAU 8000 Speed

Nassau 8000 speed

Onze NASSAU SPEED opent 4 keer sneller en sluit met dubbele snelheid in vergelijking met vergelijkbare deuren. 8000 SPEED is een sectionaaldeur die is ontworpen met een aangepaste elektromotor en een versterkte constructie om de snelheid te verhogen en uw bedrijf ten goede te komen. De snelheid verbetert uw logistieke proces, verhoogt de veiligheid, verlaagt de energiekosten en beschermt het milieu. De deur is ontwikkeld voor logistieke bedrijven met een focus op efficiëntie en milieubewustzijn.
Snelheid is van onschatbare waarde voor bedrijven met veelgebruikte deuropeningen, uw bedrijf heeft minder last van temperatuurbeheersing en minder botsingen met deuren. Met een werksnelheid van één meter per seconde bespaart de NASSAU 8000 SPEED u niet alleen tijd, maar geeft hij u de tijd ook terug door een kortere wachttijd voor openingen. Evenzo heeft uw bedrijf een lager warmteverlies door kortere openingstijden en een hoger isolatievermogen.

Energie en economisch efficiënt
Een verhoogde snelheid van een deur zorgt voor een betere controle van het binnenklimaat en de temperatuur. Verder heeft de deur zeer effectieve afdichtingen voor water- en luchtdichtheid. Een betere temperatuurregeling resulteert in minder warmteverlies, minder energieverspilling en een lagere CO2-uitstoot.

Veiligheid en comfort
De NASSAU 8000 SPEED wordt standaard geleverd met een lichtscherm als veiligheidsfunctie. Wanneer het lichtscherm van de deur een obstakel in de deuropening detecteert, stopt de deur en keert onmiddellijk om, waardoor het risico op ongevallen en letsel wordt verkleind. De snelle openings- en sluitingstijd van de deur voorkomt ongewenste tocht en zorgt voor een betere en gezondere werkomgeving voor medewerkers.

8000 speed

De best isolerende deur op de markt met 4x hogere openingssnelheid

Als u een normale isolatiedeur vervangt door een NASSAU 8000 SPEED-deur met een hoger isolatievermogen, kan het energieverbruik met 70% worden verminderd. Ons verbruik van hulpbronnen neemt toe. In feite verbruiken we de hulpbronnen van de aarde sneller dan dat ze nieuwe kan regenereren. We moeten dus iets extra's doen om onze middelen te sparen. Dit kunt u onder andere doen door te kiezen voor een NASSAU 8000 SPEED, Extra Geïsoleerde Snelloopdeur. Uw bedrijf zal een hogere efficiëntie en minder energieverbruik ervaren.

Bekijk de vele voordelen van 8000 SPEED in de video's

NASSAU 8000 SNELHEID
8000 SNELHEID vergeleken met normale deur
Economische en CO2-vriendelijke voordelen
8000 Commercial