Ingebouwde loopdeur

Ingebouwde loopdeur maakt personenverkeer makkelijk

De Alsta Nassau ingebouwde loopdeur is een uitstekend alternatief als er te weinig plaats is om een aparte loopdeur te voorzien of om te vermijden dat de Overheaddeur  steeds volledig of gedeeltelijk geopend dient te worden bij gewoon personenverkeer.

Uit veiligheidsoverwegingen kan de loopdeur enkel naar buiten toe opendraaien. Bij geautomatiseerde deuren zorgt een veiligheidscontact ervoor dat de deur niet opent vooraleer de loopdeur volledig gesloten is. Het loopdeurkader in geanodiseerd aluminium, alsook de secties, zijn volledig vingerklembeveiligd.

De loopdeur is standaard voorzien van deurkruk, cilinderslot en deurpomp. Ze kan zowel rechts of links scharnieren. Naargelang de deurbreedte kan ze links, rechts of in het midden van de deur geplaatst worden. De aluminiumprofielen, kunnen indien gewenst, gelakt worden in dezelfde kleur als de deur.

De loopdeur wordt verdeeld over 3 secties.
Dagmaat: B 1000 x H 2020 mm.

Schuifdeur met lage treden

De nieuwe deuropening van NASSAU is beschikbaar voor zowel NASSAU 9000F, 9000G als 9000M pilotdeuren. De nieuwe low-grade oplossing kan worden gebruikt als een medaille en 6 m brede breedte. De oplossing kan voor alle glanssystemen worden gebruikt. De aangepaste scharnieren zijn verkrijgbaar in zowel verzinkte als roestvrij stalen uitvoeringen. Het nieuwe bodemprofiel (stap) verzinkt en vervolgens gepoedercoat in RAL9006 (wit aluminium).

Dezelfde hoge kwaliteit

We doen nooit concessies aan de kwaliteit. De nieuwe deuropening PDLS produceert dezelfde hoge standaard als de andere producten van Alsta Nassau. De deurprofielen zijn gemaakt van geëxtrudeerde elastische aluminium profielen. De nieuwe deuropening wordt ook geleverd met een optimaal vingerafnamesysteem tussen de secties. Bovendien worden de deuren voorzien van een complete compressor van de stof, waardoor een hoge kwaliteit en een kortere assemblagetijd bij de klant wordt bereikt.

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)