Overheaddeur Nassau Panorama

Panorama Overheaddeur

Dankzij de Nassau Panorama roldeuren is het mogelijk uw gebouw een uniek karakter te geven. Door de vele glassecties kunt u de aandacht vestigen op uw bedrijf en de wereld laten zien wat u te bieden heeft. Bovendien brengt de glazen deur licht en levendigheid in uw onderneming. Het geheel is discreet en door de ramen tegelijk expressief. U hebt de keuze tussen polycarbonaat of krasbestendig standaard acrylaat als glasoptie. Beide zijn lichte, en stevige vullingstypes van de hoogste kwaliteit.

De Nassau 9000 panorama roldeuren zijn ideaal voor showrooms waar producten aan voorbijgangers worden getoond en zorgt gelijktijdig voor een helder en natuurlijk binnenklimaat met een panoramisch uitzicht op de omgeving. Maar natuurlijk ook voor andere bedrijven kan de Nassau Panorama uitkomst bieden. 

Overheaddeur glas

Technische Specificaties:

Deurafmetingen:

  • Breedte: 1600 mm – 5000 mm
  • Hoogte: 1500 mm – 5000 mm
  • Andere breedtes/hoogtes zijn ook mogelijk, neem hiervoor contact op.

Vullingen:

  • Polycarbonaat
  • Krasbestendig standaard acrylaat

Onderhoud aan uw roldeuren of overige bedrijfsdeuren

Het is belangrijk om uw bedrijfsdeur jaarlijks te laten controleren. Onderhoud aan uw industriële deuren zorgt ervoor dat uw deuren in goede conditie blijven en de kans op storingen tot het minimum wordt beperkt. Daarnaast geldt er voor overheaddeuren een wettelijke onderhoudsplicht. Dit betekent dat de eigenaar van de deur verplicht is de overheaddeuren of roldeuren minimaal één keer per jaar te laten onderhouden door een gecertificeerde monteur.  Al onze monteurs hebben alle benodigde certificaten en zijn speciaal door ons opgeleid om uw industriedeur, ongeacht type of merk, te keuren. Of u nu een dockleveler heeft, of een roldeur, de monteurs bij Nassau kunnen het allemaal. Zo heeft u een partner voor al uw industriële deuren, wel zo gemakkelijk. Wilt u meer informatie over het onderhoud aan uw industriedeuren, of heeft u een andere vraag? Klik dan op onderstaande banner voor meer informatie.