Nassau Door Sectionaal Garagedeuren

Gemakkelijk en snel een garagedeur kopen

 

Op basis van kunde en bijna 100 jaar ervaring maakt Nassau een garagedeur die voldoet aan al uw wensen en eisen. Het is belangrijk dat uw garagedeur goed bij uw huis past. Ontwerp samen met ons een deur door te kiezen uit de vele kleuren, verschillende motieven en verschillende mogelijkheden voor het plaatsen van ramen  

Bij Nassau kunt u gemakkelijk, veilig en snel een garagedeur online kopen. Wij geloven in kwaliteit en service voor een goede prijs. Samen produceren wij de perfecte deur die aansluit bij uw wensen en behoeften. Onze garagedeuren worden standaard elektrisch geleverd met een handzender. Daarnaast kunt u verschillende accessoires voor uw garagedeur kopen. Bij Nassau staan service en kwaliteit bovenaan. Uw garagedeur kunt u gemakkelijk zelf monteren met behulp van de montage instructies.  

Garagedeur kopen

Garagedeur modellen

Nassau deuren worden specifiek gemaakt naar uw wensen en behoeften. U heeft keuze uit verschillende modellen, ramen en een vrije kleurkeuze.

Opties en afmetingen

U kiest de opties en afmetingen, wij produceren de garagedeur voor u. Met de garagedeuren van Nassau krijgt u de een op maat gemaakte oplossing voor uw garage. 

Videoguide

Bekijk onze filmpjes: leer hoe u uw deur moet inmeten, bekijk hoe een garagedeur moet worden geplaatst en luister hoe de accessoires moeten worden ingeregeld. 

Contact

Ons team van ervaren medewerkers staat altijd voor u klaar. Heeft u vragen over of opmerkingen over een van onze producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

U heeft de keuze uit verschillende modellen: 

Garagedeuren Classic

Classic Garagedeur 

Met de Classic garagedeur van Nassau heeft u een garagedeur die in vrijwel elke woning tot zijn recht komt. Door zijn neutrale vormgeving gecombineerd met een lichte structuur is een tijdloze combinatie gecreëerd.

Garagedeuren houtmotief

Softline Granite Garagedeuren

De garagedeuren uit onze SoftLine kenmerken zich door een glad oppervlakte. Het gladde oppervlak geeft een modern uiterlijk en het zorgt voor een geweldige afwerking.

Garagedeuren Softline

Woodgrain Garagedeur

De Nassau Woodgrain garagedeuren hebben een nagebootste houten structuur. Ze zijn gemaakt van aluminium en hebben een horizontale profilereing. De houten structuur geeft de garagedeur een natuurlijke uitstraling die bij veel gebouwen past.

Waarom een garagedeur van Nassau kopen? 

Onze Nassau Garagedeuren worden gemaakt in Denemarken. Merkkwaliteit uit Denemarken, wat zorgt voor de beste isolatiewaardes uit zijn klasse. Alle onderdelen van onze deuren worden in onze eigen fabriek ontwikkeld en geproduceerd. Daarnaast beschikken wij uit een groot netwerk montagebedrijven die uw garagedeur komen plaatsen. Wij staan altijd voor u klaar, waar u ook woont. 

Bij Nassau voldoen we vanzelfsprekend aan alle wettelijke eisen en de geldende regels aangaande sectionaaldeuren (EN12341-1). Daarnaast worden onze garagedeuren voordurend getest: onze garagedeuren worden 74.000 keer geopend en gesloten zonder fouten of reperaties. Als de garagedeur volgens onze instructies wordt onderhouden, beschikt u over de meest betrouwbare deuren op de markt.

Veiligheid heeft de grootste prioriteit bij Nassau. Onze garagedeuren behoren tot de meest veilige garagedeuren op de markt. Al onze garagedeuren zijn uitgevoerd met vingerklembeveiliging; een slimme constructie die voorkomt dat vingers en andere objecten tussen de secties vast komen te zitten.  

‘Ontwerp uw eigen garagedeur’ is het motto wat bij ons bedrijf hoort. Nassau Garagedeuren worden exact naar uw wensen en behoeften gemaakt. Vrije keuze uit verschillende modellen, vrije kleurkeuze en accessoires zorgt ervoor dat uw nieuwe deur bij uw woning past. 

Bij Nassau besteld u een garagedeur met een deurdikte van 44 mm. Dit betekent dat u een van de best geïsoleerde garagedeuren op de markt in handen krijgt. Daarnaast hebben we effectieve afdichtingen aan beide zijden, boven en onder, zodat er geen kou binnenkomt. 

Nassau deuren zijn standaard uitgerust met inbraakbeveiliging. Als u probeert om de garagedeur van buitenaf te openen, heeft de motor een ingebouwd vergrendelingsmechanisme zodat de garagedeur weerstand biedt tijdens het openen. 

Onze deuren worden continue getest, ook op windbelasting. Het Zweedse SP Technical Research Institue heeft bepaald dat onze deuren voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen. 

Wat zeggen de klanten?

Onlangs een deur besteld bij Nassau. Ik ben super tevreden over de service. Ik werd snel geholpen en ik kreeg deskundig advies. Alles werd snel en veilig geleverd en was gemakkelijk te installeren door de aanwezigheid van een handleiding. Een aanrader!

Henrico De Jong, Rotterdam
Klant van Nassau

Bij Nassau kan je gemakkelijk en snel online je garagedeur kopen. Alles werd netjes afgehandeld. De softline granite is mijn favoriet. Ik raad al mijn vrienden en familie Nassau aan.

Patricia Goossens, Sittard
Klant Nassau

Nassau Commercials

garagedeur online kopen

Online uw deur afrekenen:

Het ontwerpen en aanschaffen van een garagedeur is heel eenvoudig eenvoudig. Als u weet wat uw wensen zijn, kunt u ons een E-mail sturen voor een prijsopgave. Daarna betaalt u veilig middels factuur.  Uw garagedeur kunt u gemakkelijk zelf monteren met behulp van de montage instructies.