Garagedeuren banner

Elektrische Garagedeur met handzender

Bent u op zoek naar een nieuwe elektrische garagedeur? Dan bent u bij Nassau aan het goede adres. Wij bieden tal van mogelijkheden aan om ervoor te zorgen dat uw garagedeur perfect bij u huis past.

Bij Nassau worden de garagedeuren altijd standaard elektrisch geleverd. De garagedeur wordt altijd geleverd als sectionaaldeur. Sectionaaldeuren bieden vele voordelen. Zo kunt u de ruimte in uw garage blijven benutten omdat de deur bijna geen ruimte inneemt. Dit komt omdat de sectionaaldeur is opgebouwd uit verschillende panelen die met scharnieren aan elkaar verbonden zijn. De elektrische garagedeur opent daardoor gemakkelijk en heeft geen extra zwenkruimte nodig. Bovendien zorgen de 44mm dikke panelen voor de warmte- en geluids-isolatie. Wilt u meer weten over de eigenschappen van onze garagedeur? Bekijk dan de pagina: Garagedeuren van Nassau.

Nassau Garagedeuren worden specifiek vervaardigd volgens uw wensen en behoeften. Vrije kleurkeuze zorgt ervoor dat uw nieuwe Garagedeur bij de rest van uw huis past. Al de modellen die wij aanbieden worden geproduceerd in Denemarken en zijn hetzelfde in kwaliteit en functionaliteit. Het verschil zit in de structuur van het oppervlak.  De elektrische garagedeuren van Nassau worden geleverd 3 verschillende oppervlakte. Zo heeft u de mogelijkheid om een elektrische garagedeur te kopen die het beste bij uw  huis past. Bovendien wordt uw deur geleverd met een gratis handzender.

Traditionele garagedeur
De traditionele garagedeur
Garagedeur softline
De stijlvolle garagedeur
Garagedeuren met houtmotief
De garagedeur met houtstructuur

Sectionaal Garagedeur van Nassau

Maak het uzelf gemakkelijk door het plaatsen van een Nassau Garage. De deur zorgt voor meer comfort waardoor u niet meer uit te hoeven stappen om uw garagedeur open te doen. De garagedeur wordt namelijk met afstandsbediening bediend. Met één druk op de knop opent u uw elektrische garagedeur vanuit uw auto.

Bent u benieuwd naar onze prijzen? Stuur ons een mailtje: service@nassaudoor.nl. U kunt ons ook bellen op 0800-0225405, wij denken graag met u mee!