Dynaco snelroldeuren voor buiten

Snelloopdeur voor buitentoepassingen

De snelloopdeuren voor buitentoepassingen van Dynaco zijn de ideale manier om uw ruimte extra bescherming tegen tocht, licht of temperatuur. Ze combineren snelle bediening met een goede afdichting en hoge duurzaamheid. Door de snelle opening en sluiting van de deur wordt de hoeveelheid verplaatste lucht beperkt tot het minimum. Dit zijn de snelste deuren op de markt, ze openen met een snelheid tot 0.8 m/s en sluit u deze weer met 0.4 m/s. Daardoor isoleren ze beter, wordt er minder stof toegelaten en wordt tocht tot het minimum beperkt.  Bij Nassau hebben wij altijd een snelloopdeur voor buitentoepassingen die bij u past. Wilt u direct een offerte aanvragen? Dat kan, klik hier.

Dynaco Snelloopdeur m2/m3

Lage onderhoudseisen, gebruiksgemak en een lange levensduur, maken de DYNACO M2 / M3 POWER snelroldeur tot een ideale buitendeur voor elk industrieel gebouw, magazijn, hangar, productie- of transportfaciliteit.

De snelloopdeur blijft ook bij slecht weer operationeel, de deur is windbestendig tot klasse 4 van de Europese norm EN12424. De superieure en dichte afdichting van de DYNACO M2 / M3 POWER snelroldeur houdt wind, regen, sneeuw, vuil en kou buiten uw gebouw Gecombineerd met zijn snelle deurcyclus zorgt het te allen tijde voor soepele doorstroming voor uw activiteiten. 

 

 

 

Dynaco m2 Alsta NASSAU
Dynaco voor buitentoepassingen

Dynaco Snelloopdeur D-651 / D-641

Dankzij de superieure en strakke afdichting rond de volledige omtrek van de oproldeur, is deze snelrol windbestendig tot klasse 5 van de Europese norm EN 12424.

Deze snelroldeur voor buitentoepassingen beschermt uw gebouw tegen wind, slecht weer en extreme temperaturen. Het zorgt voor energiebesparing en optimaliseerd verkeersstromen en andere logistieke activiteiten. Innovatieve push-pull aandrijftechnologie trekt de  snelloopdeur naar beneden om deze te sluiten, zodat deze ook onder de sterkste wind operationeel blijft.

 

 

 

Dynaco snelroldeuren Banner

Waarom een Dynaco Snelloopdeur voor uw buitentoepassingen?

PERFECTE AFDICHTING

In de voedingsindustrie is het belangrijk om stof, vuil en ongedierte buiten te houden. De nauwe
afdichting en de hoge snelheid van Nassau deuren vermijden allerhande vormen van besmetting.

Beveiliging

Met een Nassau deur is uw veiligheid verzekerd. Niet alleen door de standaard  eveiligingssystemen zoals detectoren die automatisch de deur openen. Ook het deurblad zelf is absoluut veilig, want het is soepel en bevat geen harde delen. Zo vermijdt u de ongevallen die met andere deurtypes kunnen gebeuren.

ENERGIEBESPARING

Een van de voornaamste redenen om een Nassau deur te plaatsen, is energiebesparing. De snelle
werking van de deuren en de perfecte afdichting voorkomen dat warme lucht de gekoelde zone binnendringt of de verwarmde zones verlaat. Dit zorgt voor een aanzienlijke besparing op uw energiefactuur.

STABIELE TEMPERATUREN

Nassau deuren openen niet enkel snel, maar sluiten ook snel. De tijd dat de deur open blijft, is tot een minimum beperkt. Dit vermijdt temperatuursverschillen die de kwaliteit van uw goederen kunnen beïnvloeden.

MAKKELIJK TE REINIGEN

Het oppervlak van het Nassau deurblad is glad en effen. Het bevat geen latten of andere onderdelen die onzuiverheden aantrekken. Voeg naar keuze nog een structuur in roestvrij staal toe, en uw Nassau deur reinigen wordt een peulenschil.

PRODUCTIE-EFFICIËNTIE

In de voedingsindustrie is tijd cruciaal. Goederen kunnen bederven, vaak moet de koudeketen gerespecteerd worden. Met een Nassau deur verbetert u niet alleen uw productiestroom door de hoge openings- en sluitingssnelheid. Het zelfherstellend karakter en het beperkte onderhoud van de deur verzekeren een ononderbroken activiteit

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)