Industriële deuren & Bedrijfsdeuren

Industriële deuren: Overheaddeuren, Snelroldeuren, Dynaco en meer!

Nassau zet al ruim 50 jaar de standaard in industriële deuroplossingen van topkwaliteit. Wij zijn u partner voor al uw bedrijfsdeuren, van overheaddeur tot snelroldeur en van Dynaco tot dockdeur. Al onze industriedeuren staan garant voor snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid. Onze medewerkers denken graag met u mee over de meest energiezuinige deuroplossing, een snelloopdeur met een hoge open- en sluitsnelheid of een industriedeur die uitermate geschikt is voor bijvoorbeeld de voedingssector of een andere branche. Bekijk ons ruime assortiment overheaddeuren, snelloopdeuren en overige industriële deuren en vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.

Parkeergaragedeuren, Dockdeuren, Brandwerende deuren en overige industriële deuren.

Parkeergarage

Parkeergaragedeuren

Er is steeds meer vraag naar luchtdoorlatende parkeergaragedeuren. Bij veel luchtdoorlatende oplossingen worden losse, kleine ventilatieroosters ingevuld met strekmetaal, geperforeerde staalplaat of gaas. Deze deuren zijn echter gevoelig voor inbraak en roest. Bij Nassau bent u aan het juiste adres voor duurzame en veilige deuren. Wij vullen de ventilatieroosters met een aluminium plaat met gaten van 10×10 mm en een standaard poedercoating. Deze oplossing laat veel lucht door, maar biedt zeer weinig inkijkmogelijkheden. Bovendien geeft het lichte materiaal weinig slijtage op de onderdelen en is het veilig voor klembeveiliging volgens CE 13241-1.

Dockdeuren

De nieuwe oplossing voor logistieke centra en laadperrons: Nassau Dockdeuren. Onze sectionale dockdeuren zijn speciaal voor transport- en logistieke centra ontwikkeld en bieden de beste combinatie van effectiviteit, kwaliteit, veiligheid en gunstige kosten. De dockdeuren worden samengesteld uit volgeschuimde Nassau panelen van de hoogste kwaliteit en hebben een uitstekend isolerend vermogen. Daarnaast bieden wij verschillende mogelijkheden aangaande: 

 • Docklevellers
 • Shelters
 • Dockbuffers/bumpers
 • Loadhouses
 • Wieldwingers
dockdeuren
Brandwerende deur

Brandwerende deuren

Nassau biedt voor iedere situatie een brandwerende oplossing. Afhankelijk van het toepassingsbereik zijn diverse producten leverbaar in 60 tot 120/240 minuten brandwerendheid. Uiteraard voldoen de brandwerende deuren aan de strengste eisen zoals gesteld in de NEN 6069 en/of EN 1634-1 norm.

 

Thermodeuren

De nieuwe Nassau 8000F sectionaaldeur biedt de beste isolatiewaarde op de markt. De overheaddeur combineert unieke producteigenschappen voor een optimale energiebesparing. Als u een Nassau 8000 energiezuinige overheaddeur kiest, bespaart u geld op uw energierekening en bestelt u een deur van topkwaliteit.

Snelloopdeur en industriedeuren

Championdeuren

Er zijn gebouwen waar de afmetingen van een standaard overheaddeur niet toereikend zijn. Bijvoorbeeld bij een scheepswerf, magazijn of hangar. Geen probleem voor Nassau. Wij hebben onze krachten gebundeld met Champion Door, producent van de grootste en meest betrouwbare deuren ter wereld. Samen met Champion Door kunnen we iedere ruimte aan. Afhankelijk van het type deur variëren de maximale afmetingen van 8 bij 12 meter tot 25 bij 28 meter. Bovendien is het mogelijk om meerdere deuren naast elkaar te plaatsen. De mogelijkheden zijn dus vrijwel onbegrensd. Ook de installatie en het onderhoud zijn bij ons in de beste handen. Bovendien kan de Champion deur zowel als binnen- en buitendeur functioneren.

Bediening

Uw bedrijfsdeuren van Nassau kunnen uitgerust worden met diverse soorten elektrische aandrijvingen op 230V en 380V waarbij u verschillende mogelijkheden hebt om de deur te bedienen en te beveiligen. Naast onze standaard besturingen met geïntegreerde drukknopbediening, zijn er ook speciale besturingen beschikbaar, zoals een besturing voorzien van een UPS zodat bij stroomuitval de deur bedienbaar blijft. Tevens is het mogelijk de deur uit te rusten met een frequentie gestuurde motor waardoor de deur sneller geopend wordt. Voor kleinere deuren kan een trekmotor toegepast worden die tevens voorkomt dat de deur opgetild kan worden en inbrekers toegang krijgen tot uw garage. Standaard wordt een elektrische bedrijfsdeur geleverd met een elektrische bediening met geïntegreerde drukknopbediening in de besturingskast.  Als extra optie is er keuze uit een uitgebreid scala aan pulsgevers, beveiligingen en andere aanbouwcomponenten. U kunt daarbij denken aan radarbesturingen (al dan niet voorzien van infrarood beveiliging) , lazers, afstandsbedieningen, fotocellijsten, verkeerslichten met verkeerregeling, extra drukknop-bedieningen en openen middels lusdetectie. Maar er zijn nog veel meer opties mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 
Garagedeur handzender 2 kanaals
Sectionaaldeur

Specials

Heeft u specifieke wensen of eisen? Naast ons basisassortiment, blinken wij uit in oplossingen op maat als:

 • Spuitcabinedeuren
 • Geluidvertragende deuren
 • Gasdichte deuren
 • Inbraakbeveiligde deuren
 • Speciale vullingen
 • Verrijdbare middenstijl
 • Afwijkende afmetingen

Neem contact op met onze adviseurs voor de mogelijkheden!