Dynaco Snelloopdeuren

Snelloopdeuren van Dynaco

Een hoogwaardige Dynaco snelroldeur helpt u de doelstellingen van uw bedrijf te bereiken. Bespaar energie, optimaliseer de logistiek en verlaag de totale operationele kosten door een betere doorstroming. Deze roldeuren zijn zo ontworpen dat ze veilig, betrouwbaar en onderhoudsvriendelijk zijn en aan alle vereisten van de Europese norm EN13241-1 voldoen. U kunt erop vertrouwen dat deze snelloopdeuren zijn ontworpen met de hoogste normen op het gebied van snelheid, veiligheid, duurzaamheid en energiezuinigheid, waardoor de deuren die u koopt ook op de lange termijn goed blijven presteren. De deuren zijn robuust en ontwikkeld voor een zeer hoge gebruiksfrequentie. Onze innovatieve toegangsoplossingen bieden u een breed scala aan hoogwaardige snelloopdeuren voor intern of extern gebruik.

Voor elke toepassing hebben wij een geschikt type binnen/buitendeur. Klik op een van de onderstaande productcategorieën om de snelloopdeuren te bekijken die aan uw behoeften voldoen of scroll naar beneden voor meer informatie over Dynaco.

Waarom snelroldeuren van Dynaco?

De veiligste snelroldeuren in zijn klasse
De Dynaco snelroldeuren zijn de veiligste deuren in de branche. Het flexibele, zachte deurblad is geheel uitgevoerd zonder harde elementen. Mocht de snelloopdeur ondanks de aanwezige beveiligingen worden aangereden of een voorwerp raken, dan is de kans op schade minimaal.
Daarnaast houdt Dynaco rekening met de investeringen die u in uw bedrijf heeft gedaan. Zowel de binnen- en de buitendeuren hebben een superieure afdichting en door de snelle open/dicht cyclus wordt temperatuurverlies geminimaliseerd. Ook stof en vuil worden buiten gehouden. Dit draagt bij aan een prettige werkomgeving voor uw werknemers en blijven uw machines, voertuigen, apparatuur en opgeslagen goederen optimaal beschermd.

Getest bij extreme omstandigheden
Wordt uw gebouw vaak blootgesteld aan een sterke wind? Dan zijn de Dynaco windbestendige snelloopdeuren de oplossing. De versterkte zijgeleiders, het sterke deurblad en de superieure afdichting samen kunnen een extreme winddruk aan. De deuren zijn bestand tegen de hoogste windbelastingen, afhankelijk van de afmetingen zijn de deuren bestand tot een windklasse 5 conform de Europese norm EN 12424.
Zelfs bij de sterkste wind blijven Dynaco snelroldeuren perfect functioneren. Uw bedrijfsproces gaat ononderbroken door; inkomend en uitgaand verkeer kunnen onverminderd gebruik maken van de deur. 

Bespaar tijd
Dynaco snelroldeuren zijn de snelste in zijn soort. In combinatie met de optionele Dynalogic 5 schakelkast is een uitzonderlijk hoge snelheid tot 3,6 meter per seconde mogelijk. Hiermee garandeert u een minimaal verlies van temperatuur en bespaart u energie. De automatische openings- en sluittechnologie resulteert in aanzienlijke tijdwinst en een zo hoog mogelijke efficiëntie voor uw bedrijf.

Zelfherstellende deur
De Dynaco snelroldeuren zijn uitgerust met een zelfherstellend deurblad. Een flexibele roldeur die zichzelf herstelt, zorgt voor bedrijfscontinuïteit en de minimale kosten in geval van een aanrijding. De hoogwaardige Dynaco snelloopdeuren zijn ontworpen met een flexibel deurblad dat zichzelf opnieuw in de zijgeleiders plaatst als ze per ongeluk worden losgemaakt door een botsing met een persoon of voertuig. Dit innovatieve reïntroductiemechanisme zorgt ervoor dat de roldeuren van Dynaco binnen enkele seconde weer operationeel zijn. De goederen- en materiaalstroom van uw bedrijf wordt snel hervat waardoor er weinig tot geen impact op uw bedrijfsproces ontstaat.

Maximale afdichting
De superieure afdichting en de snelle deurcyclus van uw Dynaco snelroldeur helpen om de luchtverplaatsing van de ene zone naar de andere zone binnen uw bedrijf tot het minimum te beperken. Geconditioneerde lucht wordt binnen gehouden en (extreme) temperaturen worden buiten gehouden. Een betere klimaatregeling bespaard energie en kosten. Daarnaast is het mogelijk om een vochtige, droge, gezuiverde lucht of andere essentiële vitale productie- of opslagvereisten beter te beheren. 

Dynaco snelroldeuren Banner
Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)