Overheaddeuren & Sectionaaldeuren

Overheaddeuren & Sectionaaldeuren van Nassau

Nassau biedt een ruim assortiment kwalitatief uitstekende overheaddeuren, sectionaaldeuren en roldeuren. U zoekt immers een betrouwbare deur die probleemloos onder alle omstandigheden blijft functioneren.

Al onze overheaddeuren fabriceren wij in onze eigen fabriek in Denemarken. Dit maakt ons zeer flexibel. Onze geïsoleerde sectionaaldeuren worden standaard opgebouwd uit isolatiepanelen, zijgeleiding, het verenpakket en een rubberen afdichting. Naar eigen wens kunt u daar een loopdeur, glassectie, raam en/of ventilatieroosters aan toevoegen. Dit geeft u de mogelijkheid uw sectionaaldeur het gewenste formaat en uitstraling te geven. Bij onze roldeuren kunt u vertrouwen op duurzaamheid en optimale veiligheid van het product, de levering, montage en service.

Wij staan garant voor de beste kwaliteit en zijn pas tevreden als u dat ook bent. Heeft u interesse in een van onze sectionaaldeuren? Neem dan vrijblijvend contact op voor een offerte.

Overheaddeuren Sectionaaldeuren

Nassau 9000F

Deze overheaddeur biedt het perfecte evenwicht tussen functionaliteit en design. De deur is een zeer energiezuinig en past met zijn speciale structuur bij elk gebouw.

Sectionaaldeur 9000G

Nassau 9000G

Geef uw onderneming een mooie en frisse uitstraling met de stijvolle sectionaal glasdeuren van Nassau. U heeft maximale lichtinval door de raamsecties.

veilige overheaddeur

Nassau 9000M

Flexibiliteit is het sleutelwoord als er aan verschillende eisen moet worden voldaan. Deze overheaddeur biedt veel combinatie mogelijkheden en kan hierdoor aan vele wensen voldoen.

Overheaddeur

Nassau Panorama

Dankzij deze deur is het mogelijk uw gebouw een uniek karakter te geven. Daarmee vestigd u de aandacht op u bedrijf en kan u de wereld laten zien wat u te bieden heeft.

Overheaddeur Sectionaaldeur Thermodeur

Nassau Energy

Sectionaaldeur die aan de talrijke eisen van duurzaamheid en van een moderne onderneming voldoet. Onze thermodeuren zijn de beste van het land! 

Alsta Nassau Energiezuinige overheaddeur

Nassau 8000

Onze energiezuinigste overheaddeur, bespaar op uw energierekening! 

 

8000 speed

Nassau 8000 Speed

Als u een normale isolatiedeur vervangt door een NASSAU 8000 SPEED-deur met een hoger isolatievermogen, kan het energieverbruik met 70% worden verminderd. 

 

Alsta nassau contact

Bel direct voor een servicebeurt. Ook als u geen Nassau
deur heeft!

Overheaddeuren Sectionaaldeuren Roldeuren

De voordelen van Nassau overheaddeuren:

 

  • Onderhoudsarm en duurzaam
  • Breedtes tot 10.000 mm (Groter kan ook, neem hiervoor contact op)
  • Verschillende opties voor vensters, loopdeuren en glassecties
  • Vele opties voor elektrische bediening
  • Keuze uit diverse standaard kleuren en RAL kleuren
  • Best geisoleerde overheaddeur in zijn klasse
  • Volledige gecertificeerd
  • Onze monteurs worden continue opgeleid en werken volgens de VCA richtlijnen

Storing en Onderhoud

Nassau levert alleen kwaliteitsproducten, mocht u toch een storing hebben meld uw storing dan voor hulp.

Uw deur jaarlijks onderhouden is van belang voor het goed blijven functioneren van de deur. Wilt u hier meer over weten? Bekijken dan onze onderhoudsmogelijkheden