Service Monteur – Regio Haarlem/ Amsterdam

Service Monteur

Fulltime – Regio Haarlem/Amsterdam

Alsta Nassau produceert en onderhoudt al 40 jaar bedrijfsdeuren voor de meest uiteenlopende en veeleisende sectoren. Naast advies, ontwikkeling en montage staan zij voor een excellente totaalservice. Geen gedoe met verschillende partijen, maar een specialist die alles voor u regelt: van advies tot installatie en onderhoud. We produceren onder andere overheaddeuren en snelloopdeuren van de hoogste kwaliteit. Wij streven continu naar kwaliteit en duurzaamheid in de klantrelatie. Door een transparante manier van werken komen onze klanten nooit voor verrassingen te staan.

Functieomschrijving:

In deze afwisselende fulltime functie ga je, zelfstandig na een korte inwerkperiode, werkzaamheden uitvoeren aan alle merken overheaddeuren en snelloopdeuren. Je verricht reparaties en onderhoud en bent inzetbaar bij het verhelpen/oplossen van storingen. Kortom, een brede technische functie waarbij je bovendien veel contact hebt met klanten en collega monteurs.

Voor deze uitdagende functie denken wij aan een enthousiaste, handige en vakbekwame monteur met een vmbo – of mbo-opleiding (bijv. elektrotechniek, mechatronica of werktuigbouwkunde). Je hebt enkele jaren ervaring in deze branche. Maar ook jonge enthousiaste monteurs met wat minder gerichte ervaring binnen de industriedeuren markt nodigen wij van harte uit om te reageren.

Je bent praktisch en flexibel ingesteld, werkt oplossingsgericht, bent secuur en technisch sterk, je hebt een klant- en servicegerichte instelling en je bent een prettige collega. Rijbewijs B en een goede beheersing van de Nederlandse taal is vereist.

Je hebt: 

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B (E)
  • Je hebt een vmbo of mbo opleiding
  • Je ziet veiligheid, kwaliteit en verantwoordelijkheid als prioriteit
  • Je hebt geen hoogtevrees
  • Je neemt deel aan een beurtelingse 24-urige storingsdienstregeling.
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je bent klant- en servicegericht en hebt geen 8 tot 5 mentaliteit.

Wij bieden:

Een uitdagende werk omgeving met afwisselende werkzaamheden. Uitstekende arbeidsvoorwaarden, als servicemonteur ben je professioneel uitgerust met moderne werkkleding, mobiele telefoon, tablet en goed gereedschap. Na je inwerkperiode krijg je een bestelbus tot je beschikking.

Ben je geïnteresseerd in deze functie, solliciteer dan via onderstaande link: