Inspireren – Industrie

Nassau 9000F Overheaddeur – Hooggeïsoleerde en robuuste deur

Nassau 9000F (Foam) Overheaddeuren zijn ontworpen voor intensief dagelijks gebruik. De robuuste industriële deur is gemaakt voor talloze openingen en sluitingen. De verborgen sectiecollecties in combinatie met het reliëfoppervlak geven de industriële deur een eenvoudig en harmonieus ontwerp dat past bij moderne gebouwen.

Nassau 9000G Overheaddeur – Licht- en kijkdeur

Nassau 9000G (glas) Overheaddeuren met ramen zijn speciaal ontworpen waar een grote lichtval vereist is. Elegant gemak zijn de sleutelwoorden voor de 9000G Industriële deuren. Hier kunt u glas combineren met andere vullingen en alles wordt omlijst door lichte maar toch sterke aluprofielen.

9000G Industriële deuren passen perfect in showrooms.

Nassau 9000M Sectionaaldeuren – Flexibiliteit en lichtdeur

Met Nassau 9000M (mix) Industriële deur kunt u het beste van 9000F en 9000G Overheaddeuren combineren. U kunt licht en gemak krijgen met designelementen in aluminium frames en met optionele vullingen. En in dezelfde overheaddeuren kunt u de goed geïsoleerde geschuimde secties aanvullen.

Nassau Panorama Overheaddeuren – Isolatie met maximale lichtinval

De langwerpige panoramische raamsecties zonder verticale kaken vormen een stijlvolle en lichtgewicht industriële deur die maximale lichtinval geeft. Dit kan ondersteunen in ruimtes waar u uw producten wilt laten zien, bijvoorbeeld tentoonstellingen van auto’s, boten of caravans.

Nassau Energy Overheaddeur – Isolatie, licht en design

Thermodeuren van Nassau combineren optimale isolatiemogelijkheid, hoge lichtintensiteit en innovatief ontwerp. Een innovatieve oplossing die het energieverbruik vermindert zonder afbreuk te doen aan functionaliteit en kwaliteit.