De energiezuinige overheaddeur 8000F

De energiezuinige overheaddeur: Nassau 8000F 

De nieuwe Nassau 8000F sectionaaldeur combineert unieke producteigenschappen voor een optimale energiebesparing. Dankzij de uitzonderlijke isolerende eigenschappen, biedt deze sectionaaldeur de beste isolatiewaarde op de markt. Als u een Nassau 8000 energiezuinige overheaddeur kiest, bespaart u geld op uw energierekening en bestelt u een deur van topkwaliteit.

Zoals u van ons gewend bent zijn er talrijke integratiemogelijkheden zodat ook deze Nassau deur een oplossing op maat is. Nassau deuren zijn altijd van de beste kwaliteit. Onze robuuste Nassau 8000F is onze energiezuinige overheaddeur die gebouwd is om slijtage en intensief gebruik te weerstaan. 

In een goed geïsoleerd gebouw ontsnapt 25% van de warmte door het dak, 35% door de muren, 15% door de vloer en, niet in de laatste plaats, 25% door de openingen van het gebouw, bijvoorbeeld deuren en ramen.

We streven ernaar om ervoor te zorgen dat de overheaddeuren van Nassau niet verantwoordelijk zijn voor een onnodig hoog energieverbruik in gebouwen. Onze nieuwe energiezuinige overheaddeur is ontwerpen met sterke isolatiewaarde die ervoor zorgen dat de 25% warmte die door deuren ontsnapt wordt verminderd.  Daarnaast kunnen wij u adviseren hoe u door middel van verschillende elektronische opties het energiegebruik van uw gebouw verder kunt verminderen. De unieke producteigenschappen van de Nassau 8000F zorgen ervoor dat zowel wij als onze klanten de VN-doelen op het gebied van duurzame ontwikkeling steunen. 

Energiezuinige deur

Technische Specificaties:

Deurafmetingen: 

  • Breedte: 1500 mm – 10000 mm
  • Hoogte: 1500 mm – 6000 mm
  • Andere breedtes/hoogtes zijn ook mogelijk, neem hiervoor contact op.
  •  

Isolatie (gemeten op deur niveau):

  • Stalen deur 5×5, zonder ramen en loopdeur U = 0,43 W/M²K (iht. EN 12 428)

 

Onderhoud en Storing

Nassau staat ook voor u klaar als een van uw bedrijfsdeuren in storing ligt, ongeacht welk type deur of welk merk. Onze monteurs zijn zo opgeleid zodat ze elke storing zo snel mogelijk kunnen oplossen. Maar het is beter om storingen te voorkomen. Dit kan door het regelmatig uitvoeren van onderhoud. Door het jaarlijks laten nakijken van al uw industriedeuren blijft het risico op een storing tot het minimum beperkt. Onderhoud en reparaties van uw bedrijfsdeuren zijn van groot belang om de veiligheid van uw medewerkers of klanten te garanderen. 

Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
Your cart email sent successfully :)