Vacature Service Coördinator

Fulltime (40 uur) - Omgeving Breda
Service Coördinator

Nassau produceert en onderhoudt al 40 jaar bedrijfsdeuren voor de meest uiteenlopende en veeleisende sectoren. Naast advies, ontwikkeling en montage staan zij voor een excellente totaalservice. Geen gedoe met verschillende partijen, maar een specialist die alles voor u regelt: van advies tot installatie en onderhoud. We produceren onder andere overheaddeuren en snelloopdeuren van de hoogste kwaliteit. Wij streven continu naar kwaliteit en duurzaamheid in de klantrelatie. Door een transparante manier van werken komen onze klanten nooit voor verrassingen te staan.

 

Functieomschrijving:

Om onderhoud en storingen van overheaddeuren te organiseren is een goede planning noodzakelijk. Als planner ben je verantwoordelijk voor het toezien op en in goede banen leiden van de dagelijkse planning van ongeveer 15 service- en onderhoudsmonteurs in jouw regio binnen Nederland. Deze  moeten dagelijks ingezet worden voor geplande werkzaamheden en voor storingen.

Je schakelt met klanten indien er vragen zijn of aanvullende informatie is gewenst en je fungeert als aanspreekpunt tussen klant en monteur. Samen met jouw collega in de buitendienst stuur je de monteurs bij op de behaalde aantallen en kijk je naar mogelijke knel- of verbeterpunten.

 

Wat zijn concrete taken?

 • Je coördineert de dagelijkse planning van ongeveer 15 monteurs.
 • Je stuurt op de proactieve werkhouding van de monteurs en streeft gezamenlijk naar optimale prestatie.
 • Je volgt de processen en bent aanspreekpunt van klanten.
 • Je werkt in klantportalen van key accounts.

 

Wat vragen we van jou?

 • HBO opleiding
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare (technische) coördinerende rol
 • Een leuke, enthousiaste en proactieve persoonlijkheid; creatief in het bedenken van oplossingen, stressbestendig, aanpakker met overtuigingskracht
 • Daarnaast ben je accuraat en administratief onderlegd en heb je enige kennis van een ERP-systeem, MS-officepakket (Dynamics).

 

Wat biedt Nassau?

Dynamiek en een leuke en zeer afwisselende baan. Een goede werksfeer met ervaren en gemotiveerde collega’s. Een zelfstandige en nieuwe functie waarin je volledig jouw passie en drive kwijt kunt. Uiteraard horen hier ook passende arbeidsvoorwaarden bij!

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op

  Save & Share Cart
  Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time.
  Back Save & Share Cart
  Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time.
  Your cart email sent successfully :)