Garagedeuren Webshop

UW GARAGEDEUR ONLINE BESTELLEN

BETALEN MET IDEAL / CREDITCARD

BINNEN 4 WEKEN THUIS GELEVERD

VRAGEN? BEL ONS 0162 476 000

Wilt u een garagedeur bestellen? Volg onderstaand stappenplan!

Garagedeuren stap 1

Stap 1

Kies een deur die het beste bij uw woning past. Wilt u meer informatie over onze verschillende type deuren? Klik hier. U heeft de keuze uit verschillende standaard kleuren, u kunt deze aanklikken zodat u een voorbeeld krijgt van de door u gekozen garagedeur in combinatie met de kleur. U kunt ook kiezen voor een RALkleur van uw keuze. Daarna kunt u kiezen of u ramen in uw garagedeur wilt. Als laatste geeft u de maten van uw deur door. U kan zelf uw deur inmeten of kiezen voor de inmeetservice van Nassau. Als u kiest voor onze inmeetservice komt een partner van Nassau de garagedeur opmeten. U dient wel alvast een schatting van de maten door te geven. Dit zodat er een totaalprijs kan worden berekend. Als onze partner op locatie is geweest worden de maten definitief gemaakt en wordt eventueel prijsverschil verrekend.

Stap 2

Een Nassau garagedeur wordt standaard elektrisch geleverd met één 2-kanaals handzender. Wilt u nog een extra accessoires? Voeg deze dan nu toe. Het is ook mogelijk om eventuele accessoires naderhand los te bestellen via onze garagedeuren accessoires webshop. Wilt u meer weten over de uitbreidingsmogelijkheden? Bekijk dan onze accessoires pagina.

Garagedeuren stap 2
Garagedeuren stap 3

Stap 3

U kunt onze garagedeur gemakkelijk zelf monteren. Hiervoor is wel enige technische kennis noodzakelijk. Voor de doe-het-zelver is het met onze montagehandleiding zeer gemakkelijk om de garagedeur te plaatsen. Bent u niet zo handig? Of heeft u geen tijd? Dan kan een partner van Nassau de deur voor u installeren. Hetzelfde geldt voor het demonteren van de oude garagedeur. Wij werken samen met de beste partners in uw regio voor de beste ervaring. Zorg er vervolgens voor dat u de minimaal benodigde ruimtes in acht neemt. Kiest u voor de inmeetservice? Dan wordt dit gedaan door onze partner tijdens het inmeten. Meet u zelf uw garagedeur in? Dan kunt u zelf de ruimtes opmeten. Hoe dit moet kunt u zien in het filmpje onderaan deze pagina.

Stap 4

Hier ziet u het totaaloverzicht. Kijk goed of u de gewenste deur heeft geselecteerd met de juiste kleur en de door u gekozen afmetingen. Daarnaast vindt u hier de totaalprijs voor uw samengestelde garagedeur.

Garagedeuren stap 4
Garagedeuren stap 5

Stap 5

Vul al uw gegevens zorgvuldig in. Vergeet niet de privacy policy te lezen en te accepteren. Kies vervolgens of u wilt betalen met creditcard of Ideal. Er opent een nieuw scherm waarin u kunt betalen. Als u de betaling heeft afgerond gaat u terug naar de webshop.

Stap 6

Uw bestelling is geplaatst. U krijgt een automatische bevestiging per E-mail. Binnen 1 werkdag wordt u bestelling verwerkt en vervolgens wordt u garagedeur op maat gemaakt in Denemarken. Hiervan ontvangt u een persoonlijk bericht. Het duurt 3 weken om de garagedeur te produceren en 4 weken na uw bestelling wordt de garagedeur bij u thuis geleverd. Uiteraard wordt de exacte datum naar u gecommuniceerd.  

Garagedeuren stap 6

Opmeten Garagedeur(en)

  1. Zelf uw garagedeur opmeten – U kunt zelf uw garagedeur opmeten. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een rolmaat. In onze garagedeuren webshop kunt u vervolgens de gegevens doorgeven in millimeter waarna u een prijsindicatie krijgt. Voor meer informatie over het opmeten van een garagedeur kunt u het onderstaande filmpje bekijken.
  2. Opmeten door Nassau – Wilt u zeker van uw zaak zijn? Dan kan Nassau ook langskomen om de garagedeur op te meten. Zo loopt u geen risico op foutieve gegevens. Ook dit kan u gemakkelijk aangeven in onze webshop.

De leveringstermijn 

Nadat wij uw definitieve bestelling hebben ontvangen wordt de garagedeur in productie genomen. Onze deuren worden geproduceerd in Denemarken en worden door onze vervoerder binnen 3 tot 4 weken bij u thuis geleverd.

De betaling 

Nadat u uw garagedeuren hebt ontworpen, betaalt u veilig en gemakkelijk met uw creditcard. Alleen wanneer uw Nassau Garagedeur worden geleverd, brengen wij het bedrag van de bestelling in mindering. Betaling vindt plaats wanneer u een garagedeur ontvangen heeft.

Inmiddels is het ook mogelijk om met Ideal te betalen. Gemakkelijk en snel betalen voor uw garagedeur.

Nassau Garagedeuren worden specifiek gemaakt naar uw wensen en behoeften. Vrije kleurkeuze zorgt ervoor dat uw nieuwe garagedeur precies bij de rest van uw huis past. Al onze garagedeuren worden in Denemarken geproduceerd en zijn de beste geïsoleerde garagedeuren op de markt. Daarnaast worden al onze garagedeuren standaard elektrisch geleverd. Bovendien zijn onze deuren gemakkelijk te bestellen via onze webshop. Heeft u vragen over onze webshop? Neem dan contact op of neem een kijkje in onze FAQ.

U heeft de keuze uit verschillende modellen: 

Garagedeuren Classic

Classic Garagedeur 

Met de Classic garagedeur van Nassau heeft u een garagedeur die in vrijwel elke woning tot zijn recht komt. Door zijn neutrale vormgeving gecombineerd met een lichte structuur is een tijdloze combinatie gecreëerd.

Garagedeuren Softline

Softline Granite Garagedeuren

De garagedeuren uit onze SoftLine kenmerken zich door een glad oppervlakte. Het gladde oppervlak geeft een modern uiterlijk en het zorgt voor een geweldige afwerking.

Garagedeuren houtmotief

Woodgrain Garagedeur

De Nassau Woodgrain garagedeuren hebben een nagebootste houten structuur. Ze zijn gemaakt van aluminium en hebben een horizontale profilereing. De houten structuur geeft de garagedeur een natuurlijke uitstraling die bij veel gebouwen past.